Minä, sinä, unisex. Moi :)

Minä, sinä, unisex. Moi :)

torstai 16. lokakuuta 2014

Hyvästit Google!

Terve kaikille jälleenkerran uuden blogin sivusto on tässä. Tänne ei siis tulevaisuudessa ilmaannu sisältöä. Sivusto on myös uudistunut ja juuri sen takia kannattaa liittyä meidän kanssa sinne!

tiistai 14. lokakuuta 2014

Ei aina voi juhlia

Kiitän kaikkia minua bloggerin kautta tukeneita ja blogin lukijoita, joita on kertynyt iloinen määrä näinä vuosina. Nyt on tullu se aika, jota kaikki pelkää joskus. Tämä päättyy. Olen päättänyt siirtyä pois googlen ylläpitämästä blogista. Toiminta siis jatkuu myös tulevaisuudessa, kunhan uusi blogi saadaan perustettua.

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Hyvä, paha ja markkinointi

Kävin tänään Sotkassa ja ostin Mira- jakkara setin. Minuun tässä tuotteessa vetosi erittäin loistava muotoilu ja esteettinen olemus. Tuntui kuin kotini heräisi henkiin. Jakkarani kotiin kuljetti uskollinen mazda -98. En voinut olla hymyilemättä kanssa autoilijoilleni liikenteessä. Hinta se tässä ihastuksensa vasta olikin kohdallaan!

Hurmaava kuva on osoitteesta:
http://www.sotka.fi/tuotteet/tuote/2/26328/pinottava-mira-jakkara
Sopiiko nämä yhteen vahatun pyökki parkettini kanssa. Pitääkin oikein pysähtyä suffeelle ja kysyä kassaneidiltä. Kampaviineri maistuu tällaisena päivänä hyvin. Pirteä syyskeli, lähtisikö pizzan pyörittäjä treffeille. Hänen hiustensa väri sopii yhteen loistokkaiden jakkaroiteni kanssa.

Kotona intoni vain lisääntyi, kun aloitin sovittelemaan näille jakkaroille sopivaa paikkaa. Kyllä! Tyylikäs musta sointui kauniisti Vallilan Jaffa verhoihin. Huomaamatta oli päivä kääntynyt iltaan. Vilkutin ikkunasta vastapäiseen taloon. En välittänyt, vaikka kyseessä oli mies. Halusin vain päästä esittelemään jakkaroitani. Täytyy vielä käydä jakamassa facebookissa tämä kokemukseni. Kiitos kaikille, jotka lukivat tätä sontaa!


lauantai 11. lokakuuta 2014

TheBest!

No jopas tämä vessareissu venähti! Ei se määrä vaan laatu ;)! Tässä on viritelty, vaikka minkälaista kivaa. Jonkinlaiseksi haasteeksi asetin bonuskorttien käytön vähentämisen. Tietysti se on vaikeaa, kun vaikka minkälaista tripla pinsejä ja sinisen kortin tarjouksia. Seuraava haaste on asetettu: kaikki turha roskiin tai palautetaan kauppaan ja minä haastam SINUT mukaan. Astu kanssani parempaan maailmaan, kun ei tarvitse bonuskorttia kassalla kaivella. JUURI sinä voit vaikuttaa siihen. Ei se motivaatio vaan provokaatio. Korteille kertyy tietoja sinusta ajattele myös sitä näkökulmaa. Tarjouksia saa myös kortti vapaista kaupoista!

Toisaalta provosoijana ja sivusta seuraajana olen seuraillut mikseri.netin foorumia, jonka innoittamana olen toteuttanut kyselyn, josta kerrottakoon myöhemmin lisää.

Tämä teksti ei kerro musiikista eikä teostostakaan, vaan siitä mikä minua kiinnostaa. Silti, vaikka itse tein äsken pari kappaletta, jatkan taukoa tavoitellen jotain suurempaa. Tervetuloa!

Minä, sinä, unisex!

tiistai 3. joulukuuta 2013

Olen terve ihminen

Huomasin tänään jälleenkerran vouhottavani natseista. Kyllä minä kuraverisenä olisin heidän paras ystävänsä. En tiedä mikä heissä kiinnostaa. Ei todellakaan ole oikein heidän tekosensa, mutta minusta on väärin syyttää natseja siitä mikä tapahtuu nyt ja tässä.

Tiimari, miten heillä menee ja mitä olette heidän toiminnasta. Miten suuri uudistus heidän tulisi tehdä, jotta he voisivat menestyä myös tulevaisuudessa.

Olen saanut viimeaikoina kiitosta kirjoituksista ja ajatuksistani. Kaiken toiset ovat tottuneet kirjoitustapaani, vaikka onkin täynnä kirjoitusvirheitä erioten yhdys-sana virheitä. Huomisen sanat ovat huomisen tulevaisuus, mistä näitä kaikkia ajatuksiani oikein tulee.

Mitä kuuluu minun musiikin tekemis harrastukselle. Kuten huomaatte tämän bloginkin sekin on mennyt hieman väärille urille. Tällä hetkellä musiikin puolella on pientä taukoa ja koitetaan jatkaa tulevaisuudessa. Jatkaminen riippuu täysin löydänkö jostain uutta intoa toiminnan aloittamiselle.

Kiitän teitä kaikkia kuluneista vuosista. Kiitän kaikkia faneja ja vihaajiani. Saatan tehdä jotain kilpailu teoksia mikseriä varten, mutta muuten DJShither, ADEI, HerraC yms. yms. projektit saavat jäädä vähäksi aikaa tauolle. Aion elää jatkossa omaakin elämääni, enkä sitä mitä mikseriläiset haluvat minun elävän. Katkonainen ei jää tauolle, kirjoitan vaan enemmän omasta ajatuksistani kertovaa sisältöä.

perjantai 29. marraskuuta 2013

Joulu on taas....

Tiettyyn pisteeseen asti jaksaa joulu kiinnostaa. Liika on liika, myös joulun vouhottamisessa. Musiikillinen puoli on aika laihanlaisissa antimissa, mutta ketä kiinnostaa.

Ikävä lokakuu meni jo, mukava marraskuukin on pian ohi. Saapuu turhuuksien täyteinen joulukuu. Jokainen "artisti", joka kunnioittaa itseään tekee aiheesta kappaleen. Kyllä minäkin tykkään joulusta ja sen hengestä, mutta kukapa ei sanoisi sen olevan liian kaupallistunut. Tarkoituksenahan oli kirjoittaa henkeviä blogiin musiikista, mutta tässä sitä ollaan kirjoitetaan omasta elämästä, vaikka sinne ei aurinko paista.

 Jaan omaa epäsosiaalista turhautumistani kertomalla pikkujouluista. Aivan edellis iltana kävin niissä. Boolia, saunomista ja omia juomia. Olisin voinut olla kuin muut ja mennä jatkoille. What ever, mä olen aina ollut syrjäänvetäytyvä puolihullu ihmisten mielestä homo. En todellakaan ole mitä minä viimeisenä sanoin olevani.

Pälä, pälä ja myöhemmin jatketaan. Haluan saada elämäni kuntoon, mutta ei minulla kuitenkaan ole munaa siihen.